Вижте най-значимите тенденции в дамската мода през този сезон Летният сезон

...
Вижте най-значимите тенденции в дамската мода през този сезон Летният сезон
Коментари Харесай

Флоралните мотиви, широките и свободни дрехи превземат гардероба

Вижте най-значимите трендове в дамската мода през този сезон

 

Летният сезон по традиция се свързва с повече придвижване и свободно време, което прекарваме в паркове, разходки навън, пътувания и други занимания. Тази специфичност на горещия сезон се отразява и при избора на облекло. Все отново лято с лято не си наподобяват и редица нови трендове трансформират желанията и оказват въздействие върху избора на облекла през горещите дни през тази година. Екипът на онлайн магазина за  всяка година следи новите фешън трендове и към този момент е подготвен със лист с най-актуалните трендове в подбора на женски облекла през лято 2022.

Роклите с флорални претекстове са същински шлагер през това лято,

показват специалистите. Те са подобаващи както за всекидневието на дамите, по този начин и за разходка в парка и даже при отдих на плажа. Много дами залагат точно на тях през летния сезон, защото стоят добре на всяка фигура като ѝ придават елегантна и сантиментална визия.

Макси модата още веднъж завладява лятото

“Когато се замислим какви облекла да сложим в багажа си за море или планина, на напред във времето излиза желанието да се усещаме комфортно и ветровито. Затова не е изненадващо, че доста от дамите избират необятните панталони, свободните рокли и обемните поли, които са присъщи за така наречен “макси мода ”. Такива облекла, в комбиниране с леки и ефирни материи, са съвършени за горещите летни дни, защото държат ветровито и не запарват тялото ” – изяснява Валентина Китанова от българския онлайн магазин.

Друга топ наклонност при дамите през лятото са

необятните панталони.

Те имат лично значение и по тази причина можем да ги отделим от миналата наклонност. Въпреки че по традиция принадлежат към мъжкия дрешник, те от ден на ден се избират и от нежния пол. Характерно за тях е, че идват от уличната мода, а кройката им е  свободна и имат огромни джобове. Жените ги обличат за разходка, за преходи в планината или на плажа. Някои от тях ги комбинират с високи токчета, което ги трансформира в комфортна офис визия, подобаваща даже и за публични събития.

“Макси модата, която е желана от дамите този сезон, акцентира хубостта на женската фигура, без значение от обиколката на талията, ханша и гърдите. Големите размери женски облекла също могат да са привлекателни и да разкриват характерността на своите притежателки. Важно е обаче те да са вярно подбрани – в подобаващата кройка, размер и цвят – с цел да се усеща дамата комфортно в тях и да могат да ѝ донесат самочувствие и положително въодушевление в горещите летни дни ” – изясняват още консултантите на стилния портал.

Дантелените поли са шлагер това лято

Друга настояща за лятото на 2022 година дамска дреха е дантелената пола, описват още от екипа на Мaxifashion.bg. В композиция с подобаващи обувки, чанта и бижута, тя може да се носи както на празници и културни прояви, по този начин и в офиса, и на разходка с другари. Класическият вид е черната разцветка, само че доста от дамите избират да носят обичаната си дантелена пола в червен, тъмнозелен, виолетов или различен съвременен за сезона цвят.

Бялото остава на мода

Един взор по летните улици е задоволителен с цел да се уверим, че бялото, както и в другите доста светли цветове, е желано тази година. Независимо дали ще го забележим в роклите, тениските, шапките или обувките – то резервира въздействието си и през това лято. Предимствата на белия цвят са доста. От една страна той придава лекост, откровеност и непридирчивост, позволявайки да се откроят характерът и чертите на дамата. А в добавка бялото облекло си остава подобаващ цвят за топлите дни, заради способността си да не задържа слънчевите лъчи и да прави по-комфортно и ветровито всекидневието на носещите го.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР